Dit is Autocircuit!

In samenwerking met NDC mediagroep, het crossmediale media marketing bedrijf van het Noorden, hebben we het nieuwe occasionplatform van Noord-Nederland opgericht: Autocircuit.nl

De nieuwe website die jouw volledige voorraad occasions onder de aandacht brengt van een talrijk en breed publiek in jouw regio!

NDC mediagroep
NDC mediagroep is het grootste onafhankelijke mediahuis van Noord-Nederland met meer dan 70 digitale kanalen, 30 events, 40 weekbladen, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen. Zij kent Noord-Nederland als geen ander; haar titels zijn al sinds 1752 verweven met dit gebied.

Met deze infrastructuur verbindt NDC meer dan twee miljoen noorderlingen met 50.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De uitgever heeft met haar crossmediale portfolio zowel kwalitatief als kwantitatief het hoogste bereik in deze provincies. NDC is trots Autocircuit aan dit portfolio toe te voegen.

Abonnementsvormen* minimale contractduur is 12 maanden

Deelnemerskorting occasionshows
Als abonnee van Autocircuit ontvang je deelnemerskorting op occasionshows. Deze staan garant voor een smeltkroes van honderden auto's en heel veel caravans en campers. Een unieke kans om jouw aanbod occasions in de spotlights te zetten.

Wat wil je nog meer?
De mogelijkheden zijn eindeloos binnen het productportfolio van NDC mediagroep. Het is bewezen dat de combinatie van meerdere kanalen het bereik vergroot. Wil je de kracht van crossmediaal ook ervaren? We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Profiteer
Ervaar tot 1 maart 2020 de impact van Autocircuit gratis. Wil je daarna overstappen op een betaald abonnement neem dan contact op via verkoop@autocircuit.nl of bel: 088 800 4666.

DIRECT EEN ABONNEMENT AFSLUITEN