Dit is Autocircuit!

Autocircuit is het crossmediale automotive merk van NDC mediagroep. We hebben alles in huis om jouw occasions onder de aandacht te brengen van een breed publiek in jouw regio. Dat doen we via verschillende kanalen:

Je leest hieronder alles over ons vernieuwde en interessante aanbod!


Laten we samenwerken!

Wij helpen je graag om jouw occasions te laten zien aan jouw doelgroep. Daarvoor hebben we een aantal simpele en aantrekkelijke promotiepakketten. Onze Autocircuit bijlage vormt daarvan de basis.

Jouw advertentieLeeuwarder CourantDagblad van het Noorden
1/1 pagina € 1120,-€ 1250,- 
1/2 pagina € 645,- € 710,-
1/4 pagina € 407,50€ 440,- 


Deze scherpe tarieven gelden voor een advertentie in onze speciale Autocircuit bijlage, die vier keer per jaar verschijnt. Adverteer je in onze bijlage, dan is een jaarabonnement op Autocircuit inbegrepen. Dat betekent dat je je volledige voorraad een heel jaar lang kunt plaatsen op ons goedbezochte occasionportal. Daarnaast ontvang je als abonnee van Autocircuit altijd 10% korting op jouw stand bij onze shows. Wil je vaker in de bijlage adverteren, dan gelden natuurlijk lagere tarieven. Deze kun je opvragen bij je media-adviseur. 


Alleen online kan ook

Toch liever alleen adverteren op autocircuit.nl? Dat kan! Je betaalt dan €20,- per maand voor een onbeperkt aantal voertuigen op autocircuit.nl.

DIRECT AANVRAGEN 

 

Meer over NDC mediagroep

NDC mediagroep is het crossmediale media marketing bedrijf van het Noorden met meer dan 70 digitale kanalen, 30 events, 40 weekbladen, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen. Zij kent Noord-Nederland als geen ander; haar titels zijn al sinds 1752 verweven met dit gebied.

Met deze infrastructuur verbindt NDC mediagroep meer dan twee miljoen noorderlingen met 50.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De uitgever heeft met haar crossmediale portfolio zowel kwalitatief als kwantitatief het hoogste bereik in deze provincies.