Dit is Autocircuit!

In samenwerking met NDC mediagroep, het crossmediale media marketing bedrijf van het Noorden, hebben we het nieuwe occasionplatform van Noord-Nederland opgericht: Autocircuit.nl

De nieuwe website die jouw volledige voorraad occasions onder de aandacht brengt van een talrijk en breed publiek in jouw regio!

NDC mediagroep

NDC mediagroep is het grootste onafhankelijke mediahuis van Noord-Nederland met meer dan 70 digitale kanalen, 30 events, 40 weekbladen, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen. Zij kent Noord-Nederland als geen ander; haar titels zijn al sinds 1752 verweven met dit gebied.

Met deze infrastructuur verbindt NDC meer dan twee miljoen noorderlingen met 50.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De uitgever heeft met haar crossmediale portfolio zowel kwalitatief als kwantitatief het hoogste bereik in deze provincies. NDC is trots Autocircuit aan dit portfolio toe te voegen.


Betalen per lead

Met Autocircuit bereik je de mensen in jouw regio. Om het voor jou nog aantrekkelijker te maken om jouw occasions op Autocircuit te adverteren komen we met een pay-per-lead tariefmodel. Als autobedrijf adverteer je op Autocircuit helemaal gratis. Je gaat pas betalen op het moment dat je een lead* van ons ontvangt.

 Telefoongesprek  €35,-
 Contactformulier  €35,-
 Onbeperkt aantal occasions online  gratis
 Websiteklikken  gratis
 Advertentie views  gratis
 Routebeschrijving naar jouw vestiging  gratis
 Dealerpagina bekeken  gratis
 Occasion gedeeld op socials  gratis


IK WIL PER LEAD BETALEN


Abonnement

Toch liever een abonnement op Autocircuit? Dat kan! Je betaalt dan €70,- per maand voor een onbeperkt aantal voertuigen op autocircuit en een onbeperkt aantal leads per vestiging. Daarnaast ontvang je een aantal leuke extra’s.

 Prijs per maand  €70,-
 Deelname aan een occasionshow naar keuze  €20,- korting per occasion
 Aantrekkelijke korting op printadvertentie  gratis


DIRECT EEN ABONNEMENT AFSLUITEN 

 

 *Een lead is een klant die direct in contact komt met de jou als dealer (via telefoongesprek) of wanneer je de contactgegevens van de klant ontvangt (via contactformulier). Autocircuit heeft geen invloed op - en is dus niet verantwoordelijk voor - de kwaliteit van de aangeleverde leads. 

Contact opnemen met een autobedrijf

Heb je een interessante occasion gezien? Dan kun je contact op gaan nemen met de aanbieder van die occasion. Dat kan telefonisch of via het contactformulier dat je op de occasionpagina vindt. Als het autobedrijf tijdelijk niet bereikbaar is, wordt de gemiste oproep per mail gemeld, jouw telefoonnummer wordt in deze mail opgenomen.