Dit is Autocircuit!

In samenwerking met NDC mediagroep, het crossmediale media marketing bedrijf van het Noorden, hebben we het nieuwe occasionplatform van Noord-Nederland opgericht: Autocircuit.nl De nieuwe website die jouw volledige voorraad occasions onder de aandacht brengt van een talrijk en breed publiek in jouw regio!

Mis geen lead meer van Autocircuit en sluit nu eenvoudig en snel je contract.

Je leest hieronder alles over ons vernieuwde en interessante aanbod!


Betalen per lead

Met Autocircuit bereik je de mensen in jouw regio. Om het voor jou nog aantrekkelijker te maken om jouw occasions op Autocircuit te adverteren komen we met een uniek tariefmodel: pay-per-lead. Als autobedrijf adverteer je op Autocircuit helemaal gratis. Je gaat pas betalen op het moment dat je een lead* van ons ontvangt. We zijn hiermee uniek in de markt en de enige met een ECHT no-cure-no-pay model.

 Telefoongesprek €35,-
 Contactformulier €35,-
 Onbeperkt aantal occasions online gratis
 Websiteklikken gratis
 Advertentie views gratis
 Routebeschrijving naar jouw vestiging gratis
 Dealerpagina bekeken gratis
 Occasion gedeeld op socials gratis


IK WIL PER LEAD BETALEN


Abonnement

Toch liever een abonnement op Autocircuit? Dat kan! Je betaalt dan €70,- per maand voor een onbeperkt aantal voertuigen op autocircuit.nl en een onbeperkt aantal leads per vestiging. Daarnaast ontvang je een aantal leuke extra’s.

 Prijs per maand €70,-
 Deelname aan een occasionshow naar keuze €20,- korting per occasion
 Aantrekkelijke korting op printadvertentie gratis


DIRECT EEN ABONNEMENT AFSLUITEN 

 

Meer over NDC mediagroep

NDC mediagroep is het grootste onafhankelijke mediahuis van Noord-Nederland met meer dan 70 digitale kanalen, 30 events, 40 weekbladen, 7 nieuwsbladen en 3 dagbladen. Zij kent Noord-Nederland als geen ander; haar titels zijn al sinds 1752 verweven met dit gebied.

Met deze infrastructuur verbindt NDC meer dan twee miljoen noorderlingen met 50.000 bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De uitgever heeft met haar crossmediale portfolio zowel kwalitatief als kwantitatief het hoogste bereik in deze provincies. NDC is trots Autocircuit aan dit portfolio toe te voegen.

Contact opnemen met een autobedrijf

Heb je een interessante occasion gezien? Dan kun je contact op gaan nemen met de aanbieder van die occasion. Dat kan telefonisch of via het contactformulier dat je op de occasionpagina vindt. Als het autobedrijf tijdelijk niet bereikbaar is, wordt de gemiste oproep per mail gemeld, jouw telefoonnummer wordt in deze mail opgenomen. 

 *Een lead is een klant die direct in contact komt met de jou als dealer (via telefoongesprek) of wanneer je de contactgegevens van de klant ontvangt (via contactformulier). Autocircuit heeft geen invloed op - en is dus niet verantwoordelijk voor - de kwaliteit van de aangeleverde leads.