Adverteren op Autocircuit.nl

Doordat Autocircuit veel bezoekers trekt is het de ideale plek om jouw aanbod onder de aandacht te brengen van een breed en geÔnteresseerd publiek. Wil je je product of dienst op een andere manier promoten en is de potentiŽle autokoper jouw doelgroep? Dan is dit de plek om ze te bereiken via een display campagne.

Display advertising

Online reclame maken door middel van een advertentie met (bewegend) beeld kan met een banner. Bij het klikken op deze advertentie landt de bezoeker op een door jou aangegeven website of landingspagina. De bannercampagne kan worden ingezet voor:

Naast autocircuit kunnen jouw banners worden vertoond op meer dan 40 verschillende websites waaronder dvhn.nl, lc.nl, wonenenco.nl, gezondheidenco.nl, tweenul.nl, alle online huis aan huisbladen en onze events.

Je bepaalt zelf in welke regio de banner te zien is, bijvoorbeeld per provincie of plaats. De advertentie wordt dan alleen getoond aan de mensen die wonen in de door de adverteerder opgegeven regio. Display advertising is een veelzijdig in te zetten middel. Niet alleen voor desktop, maar ook voor mobile advertising.

Ontdek de kracht van online adverteren met behulp van de specialisten van NDC mediagroep.
Maak gebruik van onze kennis en ervaring in Noord-Nederland voor het optimaal plannen van campagnes en het vinden van jouw doelgroep. Voor elk budget en elk bedrijf staan onze experts klaar om te helpen met de inrichting van de campagnes en het bereiken van de juiste doelgroep.

Meer informatie of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op:
T: 088 800 4666
E: verkoop@autocircuit.nl