Ford Ka+ occasions

0 resultaten

Tweedehands Ka

De Ford Ka is in 1996 al op de markt gebracht en was direct al een populaire stadsauto. Inmiddels is de auto doorontwikkeld, maar het kenmerkende model van de auto is gebleven. Ook de populariteit is gebleven.

Populaire Ford Ka Occasions

Op dit moment is een tweedehands Ford Ka verkrijgbaar in verschillende generaties. Zo had de eerste generatie Ford ka een 1.3 liter benzinemotor, maar inmiddels is er ook de 1.6 benzinemotor beschikbaar in de SportKa en StreetKa. De tweede generatie Ford Ka zag in 2008 het licht en is verkrijgbaar met een diesel of benzinemotor. De nieuwste generatie Ford Ka heeft verschillende designs en kleuren, ook zijn er twee speciale uitvoeringen verkrijgbaar: de Titanium en Trend. Van alle generaties en modellen Ford Ka is er wel een geschikte tweedehands occasion te vinden, dus voor elk wat wils.

Ford Ka occasions in Drenthe, Friesland, Groningen, Flevoland en Overijssel

De mooiste tweedehands Ford Ka modellen staan gewoon bij jou in de buurt. Waarschijnlijk bij jou om de hoek zelfs! Bekijk daarom snel de actuele voorraad in de provincie Drenthe, Friesland, Groningen, Flevoland en Overijssel!